Vila Elly, smještena u osami Dalmatinske zagore, kao stvorena je za one željne istinskog odmora. Dobrom ugođaju pridonose osim prekrasne prirode i vlastiti bazen te natkrivena terasa sa roštiljem, a za one najmlađe tu su: pješčanik, mali tobogan i ljuljačke. Također je kući omogućen i pristup teško pokretnim osobama.

Kuća je namijenjena boravku do 8 osoba. U njoj su tri spavaće sobe, dvije kupaone i kuhinja, a ispred kuće se nalazi privatni parking za 4 automobila. Unutrašnjost kao i okućnica odišu toplim, obiteljskim ugođajem u kojem svatko može pronaći nešto za sebe.

Neposredno uz kuću i bazen smješten je teniski teren, malonogometno i košarkaško igralište, a ispred kuće prolazi biciklistička ruta duga preko 100 km. Svake godine se organiziraju razne biciklijade sa nekoliko desetaka sudionika koji obilaze ljepote Dalmatinske zagore. Gostima su na raspolaganju posteljina i ručnici, tv (sa satelitskim programom), perilice rublja i suđa, sef, internet, klima, i ostali mali kućanski aparati.

Ljepoti samog mjesta i prijateljskom raspoloženju ljudi koji tu žive svjedoči i zabavno spuštanje rijekom Cetinom od Rumina do grada Trilja. Taj mali vodeni izlet je poseban jer je jedino važno sudjelovati i dobro se zabaviti. Prekrasna, netaknuta priroda obogaćena mnogim izvorima vode najveći je značaj tog kraja kao stvorenog za višesatne šetnje. Pravi okus zdravlja i čiste prirode se osjeti i u raznom voću koje raste uz kuću i na raspolaganju je našim gostima.

Eksterijer

Interijer